Diensten

Met gerichte interventies versterkt Banning Projects het leer-, verander- en creërend vermogen van mens en organisatie.

Professionals en organisaties gericht ondersteunen in hun leer- en ontwikkelingsprocessen, in beweging brengen, op een flexibele, interactieve, creatieve en energieke wijze. Het maken van een duurzame ‘next step’ in de ‘digitale’ samenleving.

Dit doen we door sparring, organisatie- en onderwijskundig advies, project- en procesbegeleiding, intervisie, opleidingen, trainingen, workshops, organisatie- en familieopstellingen, team- en individuele coaching.

Banning Projects werkt resultaat- en mensgericht, betrokken en nuchter met aandacht voor de context, de spelende processen, interacties en dynamiek, gefocust en confronterend waar nodig.

Hieronder leest u meer over onze diensten:

Wilt u vrijblijvend meer informatie? 

Stuur een mailtje naar info@banningprojects.nl of bel 06 24436370.

Organisatie- en  familieopstellingen.

Worstelt u met een project of werk gerelateerde vraag? Wilt u eens op een andere laag kijken naar uw vraagstuk?  Wilt u meer zicht krijgen op de onderstromen die spelen? Van veel zaken bent u zich niet bewust. Opstellingen  opent uw blinde vlekken.

We zijn ervaren en gekwalificeerd systemisch begeleiders,  Interesse? Bel 06 24436370 of stuur een mailtje naar info@banningprojects.nl.

Meer informatie: Een systemische veranderbenadering.

 

‘Confusion is the doorway to reorganizing your perception and learning something new’.  

– R. Bandler

mens sana in corpore sano’, 

–  Juvenalis (2de eeuw n. Chr.)

Aanpak
Klik voor verander-benaderingen

Klik voor verander-benaderingen

Eclectisch

Banning Projects werkt en kiest uit verschillende methodieken en interventies in een begeleidingsproces, passend bij de persoon en situatie op dat moment.

De designs van de leer- en ontwikkelingstrajecten zijn mede gebaseerd op actuele bedrijfs-, onderwijskundige, postief-, leerpsychologische en cognitief neuro- wetenschappelijke inzichten (brein en leren): op weg naar duurzame leer- en veranderresultaten. Ook als u meer gelooft in blendend, (e-), learning traject, dan bent u bij onze aan het goede adres. 

 

Partnerships

Afhankelijk van het vraagstuk werkt Banning Projects op projectbasis samen met zelfstandige professionals/partners met aanvullende competenties en/of kwaliteiten. Op deze wijze spelen wij flexibel en resultaatgericht in op de uitdagingen van opdrachtgevers.

 

Trainingsacteurs

We hebben goede ervaringen in het werken met trainingsacteurs in sociaal-communicatieve vaardigheid- en managementtrainingen.

 

Accommodatie

Banning Projects hecht een groot belang aan een goed leerklimaat, sfeer en een goede locatie keuze, als extra impuls voor effectief leren.

 

Evaluatie

Tussentijds en na afloop evalueren we samen met u de opdracht: zijn de gewenste resultaten bereikt en is het proces naar tevredenheid verlopen.

 

Kwaliteit

Banning Projects is lid en werkt conform de gedragscode van de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) en de NVO2 (Nederlandse vereniging voor HRD professionals).

Daarnaast zijn we geaccrediteerd op diverse instrumenten, maar ook als Brein Centraal Leren Professional bij het BCL Instituut sinds 2009 en staat Sylvie geregistreerd als Certified Management Consultant (ICMC) bij de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) sinds 2008.

Meer informatie? 

Stuur een mailtje naar info@banningprojects.nl of bel 06 24436370.