Cre-Active Learning Team Events

Samen creëren: stimuleren van creatief denken en zoeken naar oplossingen?


Aan het succes van een onderneming, product of dienst, ligt dikwijls een visie, droom, idee of uitdaging ten grondslag. Banning Projects gaat ervan uit dat iedereen creatief is. Een creatieve medewerker is flexibel, reageert autonoom en adequaat op snelle veranderingen. Hierdoor kunnen teams en afdelingen effectiever innoveren en veranderen. De kunst is om de eigen creativiteit te ontdekken en toe te laten.

Banning Projects faciliteert teams met behulp van veranderings- en creativiteitstechnieken. In onze leer- en ontwikkelprogramma’s doorbreken we de vaste denk- en handelingspatronen van uw medewerkers. Na afloop geven we suggesties hoe het vervolgproces cq verander-creatie-traject in te richten om een gekozen idee ook daadwerkelijk te realiseren.

Cre-active learning Team Events zijn korte gerichte trainingen of workshops. Banning Projects integreert deze events bijvoorbeeld in een project kick-off (PSU), heidag, visie-, team- of cultuurontwikkelings-, management development of/en veranderingstraject. In de sessies wordt ruimte en beweging gecreëerd voor het divergeren, consolideren en convergeren van ideeën.

De programma’s kenmerken zich door ‘events’ die het hart, buik, hoofd en handen raken. ‘Visies doorleven, verbinden en verankeren met en door elkaar’. We geven u een onvergetelijke beleving en ervaring aan den lijve. De duur is afhankelijk van  uw wensen maar de ervaring leert dat het meestal één tot zes dagdelen beslaat.

Out-of-the-box programma’s: creatief denken en probleemoplossing

Voorbeelden van events en workshops te integreren in ontwikkelingsprogramma’s op maat:

Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel +31 (6) 24 43 63 70 of mail naar info@banningprojects.nl.

Perspectieven zien
‘Focus creëert realiteit. Perspectief creëert je focus. Je kunt en wilt je perspectief wisselen. Wat aandacht krijgt, gaat leven’, George Parker

 

 

We creëren onze eigen werkelijkheid. Waar een wil is, is een weg. 

 

 

When your values are clear to you, making decisions becomes easier’ (R.E. Disney)
sylvie banning schilderij kunst
Creativity is above all a matter of Combinatory Play’.

Albert Einstein

Druk, druk…? Hoe drukker je bent, hoe meer stilte je nodig hebt.

Recent stond in de Harvard Business Review stond: log eens af en toe uit. 
Stilte is nodig. Hersenonderzoek laat zien dat regelmatige rustmomenten helpen om productief te blijven en om ons te begeven in complexe kantooromgevingen. Recent onderzoek laat zien dat tijdens rustmomenten onze hersenen zich herstellen, vooral de hersendelen die gelieerd zijn aan geheugen en leren.

Mindfulness, zen, yoga, bewegen, wandelen in de natuur, dansen, …. plan regelmatig die ‘dingen’ in waar je zin in hebt, dat is zinvol en geeft energie.

Schilderen is voor mij de ultieme dans tussen visie/beeldvorming, afstand nemen, relfectie op het effect van je actie en weer toevoegen/bij- en herstellen.

IMG_0929